2010. január 10., vasárnap

Serj Tankian


Ha esetleg valaki nem ismerné (irgum-burgum!), az úriember a képen a kedvenc együttesem, a System of a Down (SOAD) énekese. Az egyik barátnőm mutatta meg pár CD-jüket kb 2 hónapja, azóta olyan szinten rákattantam, hogy az már beteges. Remélem, hamarosan kigyógyulok, mert már szinte fáj - de legalábbis az agysejtjeimet hatékonyan öli. :-D

Mindenesetre a karkötőre baromi büszke vagyok, attól függően, hogy milyen szögben esik rá a fény, hol gyönyörűen csillog, hol pedig szinte fotószerűnek tűnik. Eddigi legkomolyabb peyote-os melómnak tartom (a régebbi Monroe-s karkötőim sehol sincsenek ehhez képest sem méretileg, sem részletgazdagság tekintetében), ráadásul a hiányzó fekete gyöngyért a világ végére mentem (szinte).

Aki pedig a fotókonvertáló programot kitalálta, annak megcsókolnám még a lába nyomát is. :-D

2010. január 9., szombat

Díjat kaptam, life!


Megkaptam életem első díját! :-D
Az adományozó Süni volt, akinek ezúton is ezer köszönet, hogy rám is gondolt. :-D

Nohát, a szabályok szerint 5 embernek kell továbbadni, nálam a lista a következő (próbáltam olyanokat keresni, akiknek nincs még ilyen díjuk - remélem, jól láttam-, és el vagyok ájulva a munkáiktól):

És akkor a 7 dolog rólam:
1.) Szeretem a metált (mármint a zenét).
2.) Szeretem Egyiptomot, egyszer voltam ott, bármikor visszamennék.
3.) Imádom az állatokat (feltéve, ha nincs 4-nél több lábuk), de sajnos allergiás vagyok az állatszőrökre - ezért tartok hüllőt.
4.) Amióta az eszemet tudom, a kilóim ellen küzdök.
5.) Az oviban gyertya volt a jelem.
6.) A bölcsiben katica.
7.) Első (második, sokadik) ránézésre antiszociális dög vagyok, de ha valakit beengedek a személyes körömbe, akkor megemberelem magam.
Elnézést az 5-ös és 6-os pontokért, nem tudtam mit kitalálni.... :-(