2011. november 20., vasárnap

9393...

... szem felfűzve és lehorgolva. 1 hónapon át éjt nappallá téve rendületlenül izzadtam és görnyedtem, csak hogy végre kiteljesedhessen ez a csoda a maga gyönyörűségében. :-D Na jó, ez egy kissé erős, de tény, hogy eddig egyik munkámmal sem kellett ennyi időt vesztegetnem; a fele tájékán úgy éreztem, sosem lesz kész, de 2-3 napja megláttam a fényt az alagút végén és ráhajtottam, hogy most a hétvégén elkészülhessen, és a tervezett fél év helyett már 1 hónap után megmutathassam. :-D Szóval íme! Az én ízlésemhez túl színes, de egy egyszínű szürke vagy fekete felsővel szerintem jó lesz.
És végre nekiállhatok másik munkának (lehetőleg fekete és szürke színekkel) - ez a legnagyobb öröm az egészben.... :-D Régóta vártam ezt a pillanatot.
Solidbeads - danke für die Anleitung!
Zsuzska - köszönöm az oktatást!

2011. november 1., kedd

Tényleg not quick...

... de azért alakulgat. Tulajdonképpen gyorsabban haladok vele, mint gondoltam. Csak már nagyon unalmas mindig csak ezen dolgozni, úgyhogy engedélyeztem magamnak annyi szünetet, amíg rendet raktam a gyöngyeim között - így persze találtam egy csomó olyan medált, amit megvettem már ezer éve, de sose kezdtem velük semmit - szóval maradékfelhasználás címén született egy karkötő időközben. Csak úgy, játszásiból...