2009. december 30., szerda

Végre ezt is mutizhatom :-D


Böbinek (D&D) készült ez a karkötő karácsonyra, remélem, tetszett neki. Hát, mit ne mondjak, nekem nagyon, olyannyira, hogy alig akartam megválni tőle. :-D Imádom a színösszeállítását, és az elkészítése sem volt veszélyes, úgyhogy belopta magát a szívembe.

Viszont most ismét rámtört az alkotói válság, mostanában nagyon hanyagolom a gyöngyözést - szánom-bánom bűneimet - egyszerűen nem bírom rávenni magam, hogy nekiálljak bárminek. Pedig a tervek megvannak, ezúttal még az alapanyag is, csak valahogy a késztetés hiányzik. Azért remélem, idővel megint belejövök. :-(

8 megjegyzés:

  1. Még egyszer köszönöm! Fantasztikusat alkottál!

    VálaszTörlés
  2. Csodàs ez a karid is! Most hogy tüzetesen àtnéztem a blogod, meg kell ezen a ponton jegyezem, hogy imàdnivaloak a horgolmànyaid :D persze a többi müved is igazàn mutatos, de nekem mégis a horgolmànyok tetszenek a legjobban. Gratula az egész blogodhoz!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépséges lett a karkötőd! Az "alkotói válság" időnként mindannyiunkat elér, aztán majd 1 hét alatt 2-3 dolgot is fűzöl))) biztosan így lesz veled is! Kell a lazítás időnként! Boldog Új Évet Kívánok!

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű lett a karkötő!!
    Azt hiszem ilyen alkotói válság mással is előfordul, remélem hamar elmúlik!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szep a karkoto :)
    Legy szives majd nezz be hozzam. Van ott valami Neked :)

    VálaszTörlés
  6. Pontosan ugy kell ahogy irtad nalam kommentbe, csak szerintem nincs megkotve hany emberben adod tovabb. Van aki sokkal tobb embert megjelolt mint en, volt aki kevesebbet.
    Nagyon tetszenek az ekszereid meg a blogod is, ezert a dij :)

    VálaszTörlés
  7. Köszi mindenkinek a bíztatást, kezdek megint belelendülni - talán. :-D
    Süni!
    Ezer köszönet! :-D

    VálaszTörlés